2 Şubat 2016 Salı

Arı Sütü İçeren El Kremi Cilt ve Vücut Bakımı

Arı Sütü İçeren El Kremi ile Cilt Bakımı


Arı Sütü İçeren El Kremi Nedir? Faydaları Nelerdir?

Arı sütü içeren kremler cilt rahatsızlıklarına akne ve sivilcelere iyi gelmektedir. Deri üzerinde bulunan iltihabı temizlemektedir. Arı sütü kremi cilt üzerine uygulandığında cilt ile temasa geçer ve derinliğine nüfus ederek besler, canlılık yumuşaklık ve doğal bir ten rengi verir. Arı sütü kremi etkileri kısa sürede geçmez. Kullanımından sonra uzun bir süre etkisi devam eder.
Arı sütü kremi ile deriye yapılacak birkaç seanstan sonra, yüz ve göğüs gibi vücudun hassas bölgelerindeki etkisi uzun süre kalıcı olur. Etkisi uzun süre sürer ve yapıcı ve onarıcıdır. Kullanımından kısa bir süre sonra deri altına geçerek hücreleri canlandırır ve yenilenmesini sağlar.
Arı sütü kremi ile yapılacak masajlarda yüz, cilt, boyun ve diğer bölgelerde cildimiz pürüzsüz ve canlı bir hal alarak doğal bir renge sahip olur. Vücudun kıvrımlı bölgelerini öne çıkarır. Adaleler kuvvetlenerek göğüs ve umumi hatlar daha canlı bir varlık gösterir.

Arı Sütü Kremi Kullanımı


Arı sütü kremini kullanmadan önce tenimizi bir pamuk yardımıyla temizlenir. Tenimiz tamamen temiz olmalıdır. İyice temizledikten sonra yüze ve göz çevresine hafif masaj yaparak uygulanır. En az 20 dakika deri üzerinde kalması gerekir. En etkili kullanımı için akşam uygulandığında sabaha kadar kalması gerekir.

0 yorum:

Yorum Gönder